AFPT SATSER I TRONDHEIM
3 min

AFPT SATSER I TRONDHEIM

Trondheim har vært et viktig studiested for AFPT i mange år. Nå får vi endelig en lokal lærer ressurs i Trøndelag. Stian Larsen er vår nye foreleser!
Publisert: 06.09.2021

 

Det er alltid spesielt når tidligere AFPT studenter tar steget videre og blir forelesere.

Stian skriver en doktorgrad i biomekanikk som omhandler muskelmodelleringer i knebøy. I tillegg jobber han som online PT og administrerende direktør for Care som er en treningskjede bestående av fire treningssentre i Trøndelag.

 

Hvorfor er PT-rollen viktig for deg?

Jeg tror at PT er en av de viktigste jobbene vi har i samfunnet. Visjon i Care hvor jeg jobber til daglig er å gjøre Innherred til Norges sunneste plass å bo. Dette skal gjøres ved at alle innbyggere i Innherred skal ha et tilrettelagt treningstilbud ut fra individets forutsetninger for fysisk aktivitet. Dette gjøres med at våre personlige trenere hjelper medlemmer basert på medlemmets forutsetning med et individualisert opplegg. Som direktør har jeg ukentlige samtaler med våre personlige trenere hvor vi har stort fokus på at de skal lykkes. Hvis våre personlige trenere lykkes, tror jeg dette gir ringvirkninger med at våre medlemmer lykkes med treningen.
 

Ønsker du også å bli personlig trener? Les mer og meld deg på her!


Stian liker både å forelese og forske

Det beste med å forelese synes jeg er å formidle kunnskap samt dele av mine erfaringer til lærevillige studenter. Samtidig synes jeg det er veldig kjekt å være med og bidra til at det biomekaniske fagfeltet utvikler seg med egen forskning, noe jeg ønsker å bidra med til at studenter hos AFPT skal lære mer om biomekanikk i ulike styrkeøvelser.
 

Stian har også vært med og utvikle utanningen Strength Coach.


Hvorfor forelese for AFPT?

Jeg startet som student i AFPT i 2018 og har siden den gang fått både et stort nasjonalt nettverk og mange verktøy for å lykkes som direktør og med PT-salg i treningsbransjen. Det å få være en del av AFPT-familien er noe jeg er dypt takknemlig for. Min drivkraft for å forelese hos AFPT er derfor å gi tilbake av min kunnskap til både studenter og kollegaer.

 

Vi ønsker Stian Larsen velkommen inn i AFPT Familien! 

Publisert: 06.09.2021 KL. 12:21
Kategori: Siste Artikkel
ds
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.
Hvilken funksjon har glutamin på helsen?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.