Juma Iraki

Juma har en mastergrad i idrettsernæring, er utdannet personlig trener og har ansvaret for Kostholdsveileder-utdanningen til AFPT.
Juma er tilgjengelig som mentor i vår mentorordning.
5 klipp
5 x 60 min
5 timer samlet eller 1x2 + 1x3
NOK6 900,-
3 klipp
3 x 60 min
3 timer samlet eller delt opp
NOK4 500,-

OM JUMA IRAKI

Juma Iraki er en ettertraktet trener med bred erfaring og kompetanse innen trening og kosthold. Han har lang erfaring med å jobbe med alt fra mannen i gata til utøvere på toppidrettsnivå. Som trener er han opptatt av å bruke vitenskapelige metoder tilrettelagt for å innarbeide bærekraftige vaner. Varige resultater krever varige endringer.

Han er sertifisert personlig trener fra Norges Idrettshøgskole og har en mastergrad i idrettsernæring fra Universitetet i Stirling. Han har også det prestisjetunge IOC diplomet i idrettsernæring. Juma er også en aktiv forsker og har muskelvekst og metabolisme som sine interesseområder. I tillegg er han reviewer for The International Journal of Sports Nutrition and Exercise Metabolism. Juma er også en erfaren foredragsholder og underviser i fagene grunnleggende ernæring og idrettsernæring hos Akademiet for Personlig Trening.

Utdanning

 • Master i idrettsernæring, Universitetet i Stirling, 2017-2018
 • IOC Diploma in Sports Nutrition- Internasjonale olympiske komitee (IOC), 2015-2017
 • Bachelor i ernæringsfysiologi-Atlantis medisinske høgskole, 2009-2012
 • Personlig trener-Norges idrettshøgskole, 2010-2012

NÅVÆRENDE ARBEID

- Grunnlegger/Daglig leder – Stiftelsen Erkeengler, 2020-
- Eier/Daglig leder – PT Pro AS, 2020-
- Eier/Daglig leder – Sterkere Trening AS, 2020-
- Eier/Daglig leder – Iraki Nutrition AS, 2012-

Erfaring

 • Kostveileder-Norges JudoForbund, 2016-
 • Foreleser og fagansvarlig i ernæring-Akademiet for personlig trening AS, 2013-
 • Bedriftskonsulent-Proteinfabrikken AS, 2013-
 • Daglig leder-Iraki Nutrition AS, 2012-
 • Fagansvarlig i ernæring- Optimal Trening AS, 2014-2016
 • Ekspert spaltist-Ironman magazine Norge AS, 2014-2015
 • Kostveileder, A Klinikken AS, 2013-2014

Kompetanse

 • Optimalisering av trening og kosthold for muskelvekst
 • Optimalisering av trening og kosthold for fettforbrenning
 • Optimalisering av kosthold for prestasjon
 • Kosttilskudd
 • Tarmhelse

 

 

Å jobbe som personlig trener

Jeg har alltid vært interessert i trening og startet som 7 åring å sparke fotball som opptok mye av min tid de neste 10 årene. På slutten av min «fotball karriere» ble jeg veldig interessert i styrketrening under rehabilitering av en skade. Jeg fant veldig fort ut at dette var noe jeg hadde lyst til å jobbe videre med og forstod tidlig at kosthold var en veldig viktig faktor for å optimalisere resultater med styrketreningen. Jeg ble rett og slett bitt av basillen og brukte mye tid på å lese og lære så mye som mulig om trening og kosthold. 

Jeg føler meg veldig heldig

Yrket har gitt meg mulighet til å jobbe med det jeg brenner aller mest for som er trening og ernæring. I løpet av tiden har jeg stadig ønsket å bli bedre og bedre for både kunne forbedre meg selv, men samtidig kunne vært oppdatert og kunne tilby den mest oppdaterte forskningen på trening og ernæring. Dette har gjort at jeg igjennom årene har tatt flere utdannelser innenfor trening og ernæring. Jeg føler meg veldig heldig over at jeg har anledning til å jobbe med det jeg brenner aller mest for og jeg har mange varierte arbeidsoppgaver som gjør hverdagen spennende.

Det å jobbe med mennesker og hjelpe de og oppnå de resultatene de ønsker gir meg veldig mye. Jeg jobber også med en stor variasjon mennesker, alt fra de som ønsker å gå ned i vekt til de som ønsker å prestere sitt ytterste. Det jeg brenner aller mest for er å systematisk jobbe med mennesker og lære de mest mulig, slik at de kan bli selvstendige individer og kunnskap om sin egen kropp. Dette er en langvarig prosess for mange og det gir meg veldig mye glede å være med de på veien til målet for å oppnå dette.

Liker best å forelese

Det beste med å være foreleser er å kunne formidle og dele den kunnskapen man har til så mange flotte studenter. Det gir meg også veldig mye når studentene etter at de er ferdig utdannet gir tilbakemeldinger om hvor lærerikt det de har lært i undervisningen har vært og det er spesielt hyggelig med tilbakemeldinger fra studenter som sier de blir motiverte til å ta videre utdannelse i ernæring etter at de har vært under utdannelsen i AFPT og hatt meg som foreleser. Jeg kan med hånden på hjertet si at av alle de ulike arbeidsoppgavene jeg har, så er det å forelese det jeg liker aller best.

Hvorfor foreleser for AFPT?

AFPT er en kjempeorganisasjon å være en del av. Ikke bare får man mulighet til å møte masse flotte mennesker i undervisningen, men har hyggelige kollegaer som stimulerer både til et sosialt og godt faglig miljø. Å forelese for AFPT er en av de beste tingene jeg gjør i min jobb fordi det bidrar til at jeg må stadig fornye meg og holde meg faglig oppdatert slik at jeg kan tilby studentene våres den mest oppdaterte informasjonen innen ernæring. Vi som forelesere er veldig heldige for å få lov til å være en del av AFPT og jeg tror vi alle kan være enige om at vi blir godt ivaretatt og føler oss privilegerte å få være en del av Team AFPT.

Erfaring

 • Personlig trener siden 2012
 • Fagansvarlig og foreleser i ernæring i AFPT siden 2013
 • Rådgiver - Proteinfabrikken siden 2013
 • Ernæringsansvarlig i Norges Judoforbund siden 2016
 • Eier og grunnlegger av Iraki Nutrition siden 2012

Utdanning og kurs

Utdanning

Master i idrettsernæring
University of Stirling
IOC Diploma i Sports Nutrition
IOC
Bachelor i ernæring
Atlantis Medisinske Høyskole
Personlig Trener
Norges Idrettshøyskole

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.