Stine Marie Løvoll

Stine har forelest på PT-utdanningen i AFPT siden 2023. Hun har en allsidig aktivitetsbakgrunn, og har jobbet i treningssenterbransjen siden 2009.

Om Stine

Stine jobber som senterleder og PT på Aktiv trening i Ørsta og Volda, og er pr 2024 også ansatt på Høgskulen i Volda i et samarbeid med AFPT. Etter noen år med stort engasjement i treningssenterbransjen, har hun bred innsikt i utfordringer og utvikling her. Potensialet i «treningsmedisin» oppleves stort og underkommunisert.

Opp gjennom årene har Stine aktivt søkt forskningsbasert og oppdatert kunnskap, for å kunne være en mest mulig komplett fagperson, både i møte med PT-kunder, og i bransjebygging. I dette har variert egentrening også vært sentralt, og Stine er veldig bevisst verdien av å ha allsidig yteevne.

Selv har Stine stor treningsdriv for egne prestasjoner, og har konkurranseerfaring i både motbakkeløp, langrenn og athletic fitness. Fritiden brukes gjerne også til toppturer med og uten ski.

Utdanning

  • Mastergrad i Bevegelsesvitenskap - NTNU
  • Bachelorgrad i Idrett, fysisk aktivitet og helse - HiSF
  • Praktisk, pedagogisk utdanning - HVO
  • Personlig trener - NIH
  • Diverse kurs innen styrketrening, livvsstil

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.