Fett fra A til Å - Del 1

Fett og fettforbrenning er en av vår tids store fokusområder. fettcellene har lenge blitt sett på som stort sett et energilager, men det de aller fleste ikke vet er at fettcellene og fettvevet er som sitt eget lille univers. Vil du vite mer? Da er dette for deg!

Fra175,- /mnd

Ordinær pris 599,-
* Gebyr/renter kan komme i tillegg. Les mer
Fett fra A til Å - Del 1

Om Fett fra A til Å - Del 1

Fettcellene eller adipocyttene ble tidligere sett på som kroppens passive fettlager. I dag vet vi at de har en sentral rolle i kroppens stoffskifte, kommunikasjon og sykdomsutvikling.

AFPT har i samarbeid med medisinsk kompetanse utviklet en  serie om alt du behøver å vite om fett. Gjennom nettbaserte forelesninger kan du lære alt du behøver å vite for å endelig forstå fettets komplekse verden og hvordan du kan påvirke det i den retningen du ønsker enten det er av kosmetiske eller helsemessige mål.

Lær når du vil og hvor du vil, enten det er på telefon, nettbrett eller PC.

Serien er inndelt i flere deler:

Del 1: Fettceller, fettvev og fettforbrenning

Del 2: Fettomsetning i vev under ulike tilstander: måltid (prandialt) og postprandialt, Hormonregulering av og endokrin styring fra fettvev. Termogenese og regulering av stoffskifte og matinntak fra appetittregulerende senter i hypothalamus.

 

 

Forelesere

En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.