Vitenskapsteori og forskningsmetodikk

Med så mye informasjon så er det vanskelig å vite hvor man skal begynne. Hvordan finner vi de tingene som forskningen støtter?

Fra299,-

* Gebyr/renter kan komme i tillegg. Les mer
Vitenskapsteori og forskningsmetodikk

Om Vitenskapsteori og forskningsmetodikk

De aller fleste synes det er vanskelig å lese forskning og tolke hva de faktisk leser. Om du er en av de så er du absolutt ikke alene.

I jakten på den mest korrekte og oppdaterte kunnskapen må vi vite hvor vi skal lete. Dette kurset viser deg nettopp dette.

Innhold i kurset

  • Forskningsprosessen

  • Forskjellen på korrelasjon og kausalitet

  • Evidenspyramiden

  • Artikkeltolkning

  • Vitenskap og praksis

  • Hvordan finne artikler

Varighet

Fire (4) timer ferdig innspilt materiale som du kan se hvor og så ofte du vil. 

Forelesere

En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.