Muskelvekst

Muskler er ikke bare for de som skal se bedre ut i speilet. Alle har behov for tilstrekkelig mengde muskler for å fungere i hverdagen, tåle å bli eldre, forebygge plager i muskler og ledd og det åpenbare- nemlig større muskler. Uavhengig av hvorfor du vil vite hvordan man bygger større muskler er denne workshopen for deg.

Fra175,- /mnd

* Gebyr/renter kan komme i tillegg

Om Muskelvekst

Større muskler er et mål for en stor andel av de som søker seg inn på treningssenter. Uavhengig av om årsaken er fordi du ønsker å prestere bedre, fungere bedre eller tåle aldring bedre så er metodene for å øke muskelmassen viktig å forstå for alle som trener eller jobber som trener.

Det store spørsmålet er hvordan man oppnår dette. Hva skal man spise? Hvordan skal man trene? Er flere serier bedre enn færre? Er noen øvelser bedre enn andre? Spørsmålene knyttet til dette er mange og frustrasjonen når man ikke når resultatene sine er stor. Derfor vil vi hjelpe!

Denne workshopen lærer deg hvordan man tilrettelegger trening og mat for maksimal musklevekst, eller hypertrofi som det heter på fagspråket som personlig trener. Gjennom denne dagen vil du få innsikt i følgende:

  • Fysiologien bak muskelvekst - hva skjer egentlig
  • Hvordan spiller genetikken inn
  • Hva kan man oppnå
  • Hvilken trening og metoder fungerer best og hvorfor
  • Hvor mye må man trene
  • Hvordan spiller maten inn- grunnleggende ernæring for muskelvekst
  • Hvordan lage et kostholdsporgram for optimale resultater - timing, frekvens og annet
  • Kosttilskudd

Workshopen avholdes digitalt og er åpen for alle som vil lære om musklevekst og hvordan man oppnår resultater, uavhengig av hvor du bor i landet.

Workshopen vil spilles inn og vil være tilgjengelig også i ettertid for alle deltagere.

Varighet

  • 8 timer videoleksjon
  • Powerpointpresentasjoner

 

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.