Programdesign

Er du usikker på hvordan du lager treningsprogrammer for ulike målsetninger? Da er denne samlingen for deg!

Fra175,- /mnd

* Gebyr/renter kan komme i tillegg

Om Programdesign

Mange er usikre på hvordan man bygger programmer for ulike målsetninger. Med mange faktorer som må tas hensyn til er det lett å bli forvirret. Denne workshopen skal ikke bare gi deg de grunnleggende reglene i programdesign, men også lære deg hvordan du kan programmere for ulike målsetninger og ulike individer.

Samlingen vil gi eksempel på programmer for målsetninger som strekker seg fra ren styrke, til hypertrofi, fettforbrenning, idrettsprestasjon og mye mer. Du vil ikke bare bli presentert for teorien, men også få øve deg på å lage programmer slik at du går fra denne dagen kan være trygg som utdannet PT og vite at du nå behersker kunsten programdesign.

Varighet

8 timer videoleksjon
Powerpoint presentasjoner

Å skrive treningsprogram for ulike målsetninger er noe som mange synes er komplekst og vanskelig. Hvordan bør man legge opp treningen for seg selv eller andre. I løpet av denne workshopen vet du hva du skal gjøre.

Her er noen av de tingene vi går gjennom:

  • Hva sier forskningen om hvor hardt du bør trene ?
  • Hvor ofte og hvor mye skal du trene hver muskelgruppe?
  • Hvor tungt skal du trene?
  • Hvilke øvelser bør du velge?
  • Hvordan skal du ha progresjon?
  • Hvor lange pauser skal du ha?
  • Hvordan programmerer man kondisjonstrening inn i treningen?
  • Hva med andre variabler som eksempelvis stretching, oppvarming og annet. Hvor viktig er dette og hvordan bør man inkludere det i treningen?

Dette og mye annet er utgangspunktet for kurset.

Du får eksempler på ulike programmer og flere verktøy for hvordan du kan sette opp ditt eget program for styrke, muskelvekst eller begge deler. 

Vi vil også ta for oss kondisjonstrening som skal til for å gi en helsegevinst og hvordan dette påvirker styrketreningen på godt og vondt. 

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.