Strength Coach

Styrketrening er en av de grunnleggende faktorene i personlig trening. De fleste målsetningene innen styrketrening handler om hvordan skaffe seg mer muskler, hvordan bli sterkere og hvordan bli mer eksplosiv. Det er disse tre temaene som utdannelsen handler om: Muskelvekst, styrkeløft og vektløfting.

Fra449,- /mnd

Ordinær pris 20 900,-
* Gebyr/renter kan komme i tillegg. Les mer
Strength Coach

Om Strength Coach

Grunnsteinen i tradisjonell personlig trening har alltid vært styrketrening. Mange trener for å få litt mer muskler, mange trener for å bli sterkere og mange trener for å bli mer eksplosiv. Til nå har ingen utdannelser tatt for seg disse tre områdene, muskelvekst, styrkeløft og vektløfting, så grundig som denne utdannelsen. Gjennom tre studieblokker på tre dager hver vil hver enkel del ta for seg en av disse målsetningene.

Del 1: Muskelvekst

De fleste som trener på et senter har i en eller annen grad ønske om å få litt mer muskler. Enten det er av kosmetiske hensyn, fordi de skal konkurrere i kroppsbygging, fitness eller rent enkelt for å høste fordelene som mer muskler gir, så er dette en av de områdene mange ønsker å vite mer om. I denne delen tar vi for oss hvordan vi på best mulig måte kan bygge mer muskler. 

Denne delen viser deg ikke bare hvordan du bør trene for å bygge muskler raskest mulig, men vil også eksponere deg for tekniske tips og metoder som kan benyttes for å effektivisere din trening.

Del 2: Styrkekløft

Styrkeløft er en sport som bygger på tre baseøvelser; knebøy, benkpress og markløft. Ren styrke er avgjørende ikke bare for å prestere i denne sporten, men styrke er også grunnleggende for mange andre idrettsprestasjoner. Denne delen tar primært for seg disse tre øvelsene, men fokuserer også på hvordan man kan bygge maksimal styrke i andre øvelser. Å kunne gjøre individer sterkere er viktig for både idrett og for generell livskvalitet.

Denne delen lærer deg hvordan du kan gjøre deg selv eller andre strekere, hvordan du bør programmere for optimale resultater og praktisk trening i de ulike løftene.

Del 3: Vektløfting

Vektløfting vil bli den siste delen som gjør denne styrkeutdannelsen komplett. Ønsket muskelmasse og styrke er viktig for å bli god i de olympiske løftene , men man må også mestre de eksplosive og ikke minst tekniske ferdighetene. Ved å mestre dette aspektet vil du kunne hjelpe crossfit utøvere, idrettsutøvere og vektløftere mot sine måle gjennom smartere og målrettet trening ved bruk av vektløfting og alle deres øvelsesvariasjoner. 

Utdannelsen vil ta for seg vektløftingen sin utvikling, fysiologiske aspekter, hvordan man skal programmere treningen, og ikke minst mye praktisk trening av de olympiske løftene. Den praktiske delen vil gi deg en dypere forståelse av løftene, teknikken og ikke minst lære deg hvordan du skal bli en bedre løfter og trener for andre. 

Ernæring

Hypertrofi

 • Hvordan vi kan legge opp kostholdet for optimal muskelvekst
 • Protein inntak og timing
 • Potensielle prestasjonsfremmende tilskudd

Vektløfting/styrkeløft

 • Hvilke ernæringsmessige krav sporten stiller til ernæring
 • Hvordan vi kan tilrettelegge energiinntak og inntak av makronæringstoffer for best mulig prestasjon
 • Potensielle prestasjonsfremmende kosttilskudd
 • Optimal ernæring før og under konkurranse
 • Utfordringer i vektklasse idretter og hvordan oppfylle vektkravet på en forsvarlig måte

OPPBYGNING AV UTDANNELSEN

Hver del bygges rundt samme oppsett og tar for seg følgende elementer:

 • Innledning og historie rundt sporten/aktiviteten
 • Fysiologi tilknyttet hvert tema. Hva skaper de fysiologiske endringene. Hvordan kan vi benytte oss av kunnskapen for å skape best mulig resultater
 • Biomekanikk og praktiske tips 
 • Programdesign for den enkelte målsetningen
 • Praktisk trening i både øvelser, økter og metoder

Utdannelsen avsluttes med en multiple choice eksamen på 50 spørsmål fra hele pensum

OMFANG

100 sider studiemateriale
66 timer undervisning
Powerpointpresentasjoner

FAGLIGE KRAV

- Personlig Trener eller relevant Terapeut utdanning. Hvis du ikke er utdannet hos oss kan gyldig dokumentasjon sendes til info@afpt.no.

Studiesteder

Oslo
Skedsmokorset

Moduler

Strength Coach består av følgende moduler

Teoretisk undervisning
Praktisk undervisning
Multiple choice eksamen

Forelesere

En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.