Trening fra A-Å

Har det å komme i gang med trening, aktivitet og et forbedret kosthold virket som en umulig oppgave. Fortvil ikke! Vi har løsningen for deg!.

Fra111,- /mnd

Ordinær pris 1 990,-
* Gebyr/renter kan komme i tillegg. Les mer
Trening fra A-Å

Om Trening fra A-Å

Er du interessert i trening, kosthold og helse, og ønsker å lære mer om hvordan du best mulig kan få resultater med treningen din? Trening fra A til Å er utviklet for nettopp deg som ønsker dette, men ikke har som mål å gjøre trening til et yrke ved å ta full PT-utdannelse.

Via dette nettbaserte kurset får du all den informasjonen du trenger for å danne deg en forståelse av hva du behøver for å få fremgang med treningen din.

Kurset er utviklet av Tommy Lande, Alexander Aalerud og Espen Arntzen og tar deg gjennom 8 ulike deler, der du lærer akkurat dette.

Omfang:

8 timer videoleksjoner
Powerpoint presentasjoner

Kurset består av emnene:

1) Målsetting og motivasjon – hvordan sette mål og opprettholde motivasjonen underveis

2) Oppvarming og mobilitet – hvordan varme opp og hvordan trene mobilitet

3) Styrketrening for bein- og kjernemuskulatur – teknikk og forståelse

4) Styrketrening for overkroppsmuskulatur – teknikk og forståelse

5) Treningsprinsipper og programdesign – hvordan lage ditt eget program

6) Utholdenhetstrening – hvorfor og hvordan

7) Kosthold – hva er et ”sunt” kosthold?

8) Stress og søvn – hvorfor er dette så viktig?

Du får se videoer med forklaringer på hvordan de ulike øvelsene bør gjøres, samt en god forståelse på hvordan du selv kan sette sammen disse øvelsene.
Trening A-Å er et perfekt kurs før du avanserer til en hel personlig trener utdanning, som du kan kombinere med for eksempel kostholdsveileder

Moduler

Trening fra A-Å består av følgende moduler

Teoretisk undervisning

Gjennom syv deler får du all den informasjonen du trenger for å kunne starte. Videoforelesningene gjør at du enkelt kan se, spole og repetere det som er nødvendig.

Multiple choice tester

Forelesere

En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.